Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om små saker i livet som kan vara större än man tror


tankar om en kyss



En kyss
kan vara något gott
något mysigt härligt underbart

En kyss
kan skaka ens värld
eller bara
gå obemärkt förbi

En kyss
kan vara det första du får när du föds
eller det sista innan du dör

En kyss
kan vara det bästa
men också
det värsta
du varit med om

Din bästa vän kan ge dig en kyss
bara för att visa hur mycket han tycker om dig
Men om du får en
av din fiende
är det bäst att akta sig.

En kyss innan du går isäng
En kyss
på pannan
av din mamma

En kyss
på handen
av ren artighet
eller vill han något mer?

En kyss
kan lära dig allt
och inget
om livet
eller bara vara
något att njuta av

En kyss

En kyss

hur kan något
så litet
obetydligt
vara så stort
betydelsefullt




Fri vers av FiloSofie
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-02 18:02



Bookmark and Share


  The Third Poet
Den viktigaste kyssen var med henne, men brydde hon sig om den kyssen lika mycket som jag? nehe det var som om det var något som flög i väg med den hårda vintervinden, hehehe menmen den här betyder mycket för mig, tack för att du delade med dig av dessa ord :)
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

FiloSofie
FiloSofie