Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten är jag


Liten låga
fladdrar svagt

Liten är rädd
men ger aldrig upp

Litens mod
växer sakta och säkert
i takt med att mörkret sviktar
och drar sig tillbaka

Liten Lyser
upp rummet
Sträcker ut varma strålar
i varje hörn

Ger hopp och frid
till varje människa
Ung som gammal
Lycklig som dyster

Liten
är jag


men varför föddes jag inte som ett ljus?




Fri vers av FiloSofie
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-05 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiloSofie
FiloSofie