Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXPLOSION

i kärlek värme önskan

ta min hand i din

och säg att du
att du
ja tycker om mig i alla fall


Ögon lyser
strålglans kastar glitter
över ditt ansikte

Vill smaka
ditt innersta
Känna doften
av dina tankar

Le mot mig
visa att jag inte har fel


Avgrunden är under mig
snälla släpp inte taget!

Du dinglar lyckan
i en sytråd


ditt val är enkelt






Fri vers av FiloSofie
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-02 18:29



Bookmark and Share


  Christian_H
Stark dikt med många fina meningar uppbyggd av vackra ord. Bra jobbat.
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

FiloSofie
FiloSofie