Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring av den sensuella skolan

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är bara en person

en person som rört vid mig

 

 varje gång du snuddade min hud

gick ett rus genom mitt huvud

 

 

synen blev vag

benen svaga

hjärtat glömde för några sekunder bort hur det brukade slå

trots dess vardagliga uppgift

 

Jag blev lyrisk och fick andningsvårigheter

när jag såg ditt namn på displayen

 

 

När du sedan ville kyssa mig

förstod jag först ingenting

 

 

 

för att sedan falla

 

 

ner i kärlekens hål

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Christian_H
Läst 946 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-01 16:13



Bookmark and Share


  Zabina
Kärlek på hög nivå, den bästa känslan som finns.
2006-11-02

    Emma_med_t
Oj vilken härlig dikt! Fick mig att längta ännu mer efter min kärlek :-).. Hade du det bra i gbg förresten?/em
2006-11-02

  cogitoergosum
Du är verkligen fantastiskt bra på att kunna förmedla både glädje och sorg samtidigt. Den här bara slår undan benen för mig.
2006-11-02

    Naemi
Vad läcker!!!
2006-11-01

    Erika H
snacka om att bli rörd
ljuvlig text, sensuell, vacker, för mig långt in i kärlekens rus
så välskriven
toppen
erika
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H