Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår i snö


Inte ett spår
förrän jag
och min hund
satte våra
fotspår,
som nu redan
försvunnit
spårlöst.




Övriga genrer av Idun 1
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-11-01 22:09



Bookmark and Share


    Sonja
väldigt fin :)
2006-11-04

  noname_realmind
Just så vild var denna dags snöstorm!

Fin och fyndigt med ordlek med olika "spår"!
2006-11-01

  Annmargreta
Intressant med fotspår i snön, när jag kom hem ikväll från jobbet fanns det fot spår i snön som jag inte vet alls vem det är.
2006-11-01

  prinscess VIP
där är härligt med snö
om den får ligga
och att det inte hade blåst så mycket
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1