Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfredställelsen

 

 

under lakanet

 

 

lamporna släckta

gardinerna nerdragna

 

blottar min nakenhet

för dig

 

 

brinnande ljus kastar varma blickar

 

under lakanet

smeker ruset mina blodkroppar

Är jag hög?

 

På ett liknande sätt har min kropp inte betett sig förut

Jag kan inte styra mina känslor

 

ville inte känna efter

vill inte att det ska vara en av alla drömmar

Det är det inte

dina läppar är verkliga

 

vi är verkliga

min själ blottar jag

 

 

sårbarheten känns nära

när du kan se allt jag tidigare skämts över

när du kan ta på min kropp som annars är ett skyddat område 

 

en uppenbarelse

tänker jag

 

du får mig att kännas levande

 

andas lätt efter jag fått min dos

 

 

och är hög av dig




Fri vers av Christian_H
Läst 693 gånger
Publicerad 2006-11-01 22:15



Bookmark and Share


  epelkawka
Åh, vad fin dikt :)
Och du berättar om en vacker känsla.
Vi har alla en drog och utan den får vi abstinens.
I vissa fall är drogen KÄRLEKEN :)
2006-11-10

  karenina VIP
den här var oerhört fin och det är stort att våga se och erkänna sin egen sårbarhet. det gör du verkligen här och då kan det bara bli så som du skriver att du inte kan styra dina känslor, du bara släpper efter... härligt, då är man ett med kropp och själ och verkligen hög!
2006-11-02

  Zabina
Oerhört vackert.
2006-11-02

  volatile
"Är jag hög?"



jag tror jag blev hög av att läsa din dikt.
2006-11-02

    Naemi
Hög av dig! Exakt så är det!
2006-11-02

  Lilla_Lala
Åh, vad bra du är!


"brinnande ljus kastar varma blickar

under lakanet"


Du formulerar dig så att det känns som att man är där under lakanet och blir hög med dig. Fantastisk!
2006-11-02

    Erika H
oj... blir salig av din text
den är en kärleksförklaring utan dess like
naket, utlämnande, bekännande
du mitt i allt
och alltet som är fantastiskt
vackert skrivet
sinnligt
jag njuter
erika
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H