Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens Näktergal

Sjung du
Min nattens näktergal
Sjung du i mitt öra
Få mitt hjärtas förmaks smärta
Att långsamt stillas och dövas
Tidvis mildras
Och slutligen försvinna
Sjung dina sånger för mig
Så att mina sorger flyger sin väg

Sjung du näktergal
Sjung nu

Låt mig inga mera tyngder bära
I detta livet
Och efter nästa
Min kära.




Fri vers av Caicha
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-11-02 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caicha
Caicha