Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi fann en famn

Du stal mitt instrument
Och böjde mina strängar rätt

En natt då månen log



Jag sjunger för dig
En uråldrig sång

Som ska ta oss med dit
Ännu en gång

Där vindarna ven
Vid ödets ravin

Vi fann en famn
Att sakta förtvina uti




Fri vers av Caicha
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-11-06 03:06



Bookmark and Share


    pladask
vackert. jag tycker mycket om förstaraderna.
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Caicha
Caicha