Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också en gammal Love-Poem..Mitt skafferi är fullt av dem


Våran kärlek är svartvit

Min lycka är inte gjord utan dig
Vår kärlek är vit
Som snö och skare
Mitt liv
I dina händer
Våran kärlek är svart
Som svavel och som natten
Utan belysning
En värld enbart i mörker
Förutom när det snöar
Då hinner ljuset från flingorna ikapp den
Våran kärlek är svartvit
Som en förväxling
Mellan gott och ont
Sprakandes som en gammal tv-apparat som tappat gnistan
Men som ändå alltid finns
Där bakom skärmen
Dit bara tidens elektriker kan nå
Att laga startkabeln
Sånär som på att vi kan börja om
På nytt igen
Utan risk för kortslutning




Fri vers av Caicha
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-11-02 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caicha
Caicha