Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal love-poem


I oändlig parodi

I ögon ingen gnista
Vardagar känns trista
Hjärtat i en kista
Med tusen spikar inuti

På läppar ingen färg
Bara saknad efter dig
Min säng är gjord av törne
Som river i iver
Så jag blöder med färgen
Hos en rödklöver

I hjärtat sorg så tung
Med för många tomma rum
Det största utav alla
Den stora kärleksviten
Känns alldeles för liten
På tok för sliten
Intet värd att rymma
De ord jag ville yttra
Som numera är utbytta
Uppspydda
I oändlig parodi
På papper likt en melodi
Sjungen i vackraste
Mellankoli




Fri vers av Caicha
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-11-02 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caicha
Caicha