Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dem som inte ger sig utan ett erkännande


The Wall

I´ll destroy the wall
That you want to
Break down
But still it wont fall
Before we all have
Failed an kneeled
In front of its
Last remainding pieces
Quietly conceled
By a faked dream
Calling it unique




Fri vers av Caicha
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-05-13 20:50



Bookmark and Share


  Arte
bra diktat, fint skrivet , bra känsla
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Caicha
Caicha