Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vad säger man..


Lägger mina händer runt din hals.

Lägger mina händer runt din hals.
Kväver skrattet, döljer skriken.

hatar oavbrutet, lever vidare.
har svårt att gå...

Lägger mina händerna runt din hals.
Känner blodet stanna under mina fingrar, hur din röst fryser till is.

Du ekar igenomn korridoren.
Du tänker inte längre än dom andra.
vill inte...

Lägger mina händerna runt din hals
kramar tårar och blod ur det som ska vara dig.

Manar änglar till hor , demoner till dans.
Offrar din kropp till hanns lärjungar, där den bryts till bröd.

Lägger mina händer runt din hals.
Jag skall lära dig vänta på ingeting alls.

Döden bjuder upp till vals.
Jag lägger mina händer om din hals.






Fri vers av Galgdocka
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-11-02 13:54



Bookmark and Share


  CaPsyco
Låter som en sångtext, kan nästan känna melodin i den (:
2007-07-25

  kärleksbarn
Lägger mina händer runt din hals.
Jag skall lära dig vänta på ingeting alls.

gillade dessa två rader!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Galgdocka
Galgdocka