Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken knackar på hjärnans dörr..

Ett tre fem sju nio elva tretton femton sjutton nitton
två fyra sex åtta tio tolv fjorton sexton arton tjugi..

först låg det under... nu ligger de överst i högen igen..
jämna, ojämna
tunna, korta, långa , tjocka.

Ja Jag är en glad liten tjockis!

Jag sa det nyss.

hör du dåligt

jag sa det nyss.

jag får inte, måste inte, ska inte, borde inte..
Lilla gumman var har du strumporna nånstans..

Hammarslag, brusten sång.

Älskat hjärta vänder om..

sjuka tankar, missbildat minne.
skallröntken, nötknäppare utan sol..

Viljan , vågad, sökt, älskad, kåt
men torrare än vecko gammalt bröd.

vill smaka igen. känna doften. smaken när du kommer i min mun.

Rörigt igen.

Tankar samla er. ställ er på led.

Mamma jag orkar inte mer.

STANNA! STOP!!!! GÅ INTE!!! JAG VILL HA DIG KVAR!

Älskar , älskar inte, älskar, älskar inte, älskar, älskar inte, älsk..........
Älskar du mej? Va fan är det för jävla fråga..
Klart jag gör. Borde jag inte det?

Vill du inte.. Klart du vill.
Kom lägg dig hos mig...

Jag vill inte. INTE! INTE! INTE! Jag vill inte!

Vill ha mitt jag tillbaka.
utan att behöva svälja en tub karlssonsklister för att lendet ska fastna

Saknar du mej?
Letar du?
Vill du?
Vad vill du?
NEJ. Där skulle du sagt Ja!




Fri vers av Galgdocka
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-11-02 14:52



Bookmark and Share


  kärleksbarn
Ja Jag är en glad liten tjockis!

underbar mening!
gillar denna, den är virrig på ett helt fantastiskt vis!
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Galgdocka
Galgdocka