Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött på att höra ordet...bättre förr.


Att ni fick piska skiten ur ungarna!?



En galen tid, en galen värld.
Det var bättre förr klagar tanttanterna...
Vad var det som var så förbannat bra förr?

Att ni fick piska skiten ur ungarna?
att ni fick sitta och skita ihop på något utedass?
att det inte fanns ngn koll på ålder om sexuella begäret
vilket ledde till incest...
fy fan för gnälliga kärringar!




Fri vers av Vildaste
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-11-02 16:35



Bookmark and Share


  Zabina
Vasst, kritiskt och välgenomtänkt.
Bra!
2006-11-13

    Ti-elina
Haha! Så sant, så sant!

Det värsta är ju att det vimlar av dem!
Kommer vi bli så tro? När vi blir gamla?
"Annat var det under tjernobyl, då jag var ung"? ;)
2006-11-10

    sonrisa_falsa
Bra skrivet! du får äcklet att välla fram!
2006-11-07

    ej medlem längre
Du har med ett sensuellt laddat språk skildrat det lilla barnets vilja att klösa sina föräldrar. Mycket bra!
2006-11-04

  om en Siri
Vilda you do it again ;)
2006-11-03

  Christian_H
Fy fan för alla gnälliga människor.
Bra uttryckt. Du får ner orden fint, bra tankegång.
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste