Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden mellan oss talar sitt eget språk

 

 

förstod jag

efter att du inte sagt något

på 3 minuter och 23 sekunder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att kyssas är mäktigt




Fri vers av Christian_H
Läst 806 gånger
Publicerad 2006-11-02 18:26



Bookmark and Share


    anakin
Ja! Mäktigt ju. Sista raden är ju värsta esset i rockärmen. Bra.
2007-05-06

    wilja
härlig!
snygg(a) vändning(ar).
2006-11-29

  Emma-Kajsa
Så gullepluttigt :)
2006-11-06

    Naemi
Fortsätt med dessa underbara små dikter. Få kan förmedla så mycket kärlek på så få ord.
2006-11-04

  Lilla_Lala
Den här är helt ljuvlig, Christian! Det krävs en rätt mäktig trygghet för att vara bekväm i tystnaden också. Du gestaltar det bra...som så många gånger förut... =)
2006-11-03

    inmeddiginålsögatkamel
Jaaa**

Finurligt bra påkommen dikt
2006-11-02

  Nina V A
Woo det var en oväntad vändning *ler* och såååå sant...mäktigt var ordet!!!
2006-11-02

  Jessica Ebbesson
Härligt upplägg och härligt innehåll!
2006-11-02

    Erika H
oj oj... och dina ord är mäktiga
håller med... kyssas är bortom ord
härligt!!
erika
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H