Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad rädd om det du har,min vän.

 

 

Måste medge att det börjar kännas rätt bra nu.

Kändes som man gått vilse i flera år, om du frågar mig.

Idag skulle jag naturligtvis ha gjort allt så mycket annerlunda.

Somliga springer runt o letar i hela sitt liv.

Det är stort det har jag lärt mig nu.

Livet är stort.

Nu vill jag bara följa vinden, som en vagabond.

Tror bara på kärleken som en helande kraft.

Allting annat kan man vara förutan.

Man måste vara rädd om dom man älskar, för dom är allt man har.

 

 

 




Övriga genrer av Neal
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-11-02 22:32



Bookmark and Share


  Merrlina
så sant

så sant
2007-05-09

    susi
mm det e sant..för nån gång blir det föresnt att ta hand om det man älskar..
det försvinner helt enkelt
gillar din text =)
2006-11-02

    Jess81
kloka ord!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal