Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REVOLUTION javisst !

Var på konsert med Anna ternheim, nu ikväll.

Så himla bra, satt där ensam o funderade på var du är ikväll.

Givetvis !

Inga människor skulle få känna sig ensama, alla skulle få känna sig behövda i min värld.

Så kom hit vi bygger en kärleks armè

Revolution javisst !




Övriga genrer av Neal
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-11-02 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal