Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgligt är...

Sorgligt är att inte se
det ljusa
Sorgligt är att inte höra
det ljuva
Sorgligt är att inte leva
när man är mitt i livet




Fri vers av ospray
Läst 413 gånger
Publicerad 2004-12-09 10:13



Bookmark and Share


  karenina VIP
så sant, så sant!
2004-12-09
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray