Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga vara ärliga !


Lögnens levnadsöde

Lögnens liv är evigt och dess levnads öde
drabbar dem som den föder !

Medan sanningens liv är kort men skänker gott
åt dem som den ger !




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 685 gånger
Publicerad 2006-11-03 12:35



Bookmark and Share


  Cris
Ja vackert..mata sanningen istället..
Bra!
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX