Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag

För att jag tyckte det kändes bekvämt att ha min hand mellan hans ben.
För att jag visste att han blev tillfredsställd.
För att jag kände att han njöt av det.

Han skrek tillochmed ibland. och hans armar blev sträva av goosebumps, och jag strykte lätt över dem.

För att jag kände upphetsningen själv sakta tona fram i blöt nyans.
För att jag slängde honom på marken och slet av honom tröjan.
För att jag senare svimmade av en djävulsk pilskhet.
Fan att jag missade det.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-11-03 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson