Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självsäkerhet

Hand i hand står de och tittar ut över horisonten.
njuter av den pinande havsbrisen.
Hand i hand gnuggar de mot varandra och skapar
friktion.
Säkert och starkt går dem rakt genom stadens rullstensgator.
Njuter av att bara finnas till och älska.
möter blickar och signalerar något glatt tillbaka.
Fan vad han älskar honom.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 590 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-03 14:12



Bookmark and Share


  Jim Mirra
Fin Lina, denna har du lyckets med :)
2007-08-26

    ej medlem längre
Tack för denna! Självsäkra tar det naturliga naturligt!....*L*
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson