Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avishai Cohen

Det händer ibland
att vi får se en stjärna,
klart lysande livsflöde

så ett med sin bas
i passion och glädje

med sina vänner
för oss på Fashing ikväll

Detta är fredens väg
toner mellan hjärtan




Fri vers av Rachel Roth
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-11-04 01:27



Bookmark and Share


  rebecca d
blir också så rörd av ngn som helt lever, ger sig, av sitt...tacksamt!
2006-11-05

  Åsa Gustavsson VIP
Känns att man missat nåt!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth