Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintervackert


IS



Is
Isvind i nacken
Isspegel, blankglitter på sjön
Isglasyr på strandens klapperstenar
Ismanschetter på kaveldunsstjälkarna
Iskristallhängen i vassena vippor
Isfri strandkant, där vattnet slingrar sig in under sköra
Isytan

Solen värmer mitt uppvända ansikte




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-11-04 10:38



Bookmark and Share


  Ivelajn
Jag tycker det är häftigt när man använder samma ord fleragånger, IS...ooo vad härligt :D
2006-11-14

    Bodil Sandberg
Det känns riktigt kallt här i rummet nu...fast i hjärtat blev det konstigt nog mycket varmt
2006-11-09

    NoMi F
Jo nog är det vinter alltid
is och kyla
Snyggt med vändningen
i sita meningen
2006-11-08

  Lars Granlöf
KLART SOLEN VÄRMER. =)
2006-11-05

  Mikael Lövkvist
Fin. Intressant kontrast skapad genom den sista meningen!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors