Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tågnatt

och jag ser okända byar som
tåget rusar genom som om
det hade bråttom någonstans
men ingen vet var
alla bara önskar
att få komma till en plats
där de hör hemma
men ingen vet var
den platsen ligger
alla bara hoppas
att tåget hittar bättre
i den här världen som
susar förbi
medan alla längtar
och låter någon annan bestämma
vart de är på väg.




Fri vers av elinli
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-11-04 16:05



Bookmark and Share


    Camillaa
Lite stavfel här och där :)
men helhets intrycket är toppen !
vilket språk alltså!
/ C *
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli