Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En människa som var ord


Du blev aldrig en vän
av kött och blod för mig,
utan en bärare av ord
till det inre av mitt hjärta

men tiden var räknad
och minnet av dig ett ljus
som visade, min väg




Fri vers av Rachel Roth
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-11-04 16:49



Bookmark and Share


  rebecca d
känner också en sån: Ordet....precis...han lever...är vän....
2006-11-05

    Camillaa
MYcket känsla!
/ C *
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth