Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristaller

Kristaller av is

Virvlar i bländande ljus

Renar mitt sinne




Bunden vers (Haiku) av Scilla Nutrix
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-11-04 20:24



Bookmark and Share


    Ti-elina
Åh! Härligt skrivet av dig =)
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix