Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte värd nog

Ty dock jag må älska dig
Är min kärlek icke värdig nog
Ty den varit full av hat en gång
Runnit i en kropp av orent blod

Du ser på mig med vördnad
Men detta jag säga dig
Det är stort slöseri
Att spilla något så värdefullt på mig

Jag ger dig ditt hjärta tillbaka
Ty icke kan mina hala händer hålla i något så kärt
Ge det till någon annan
Ty Den läxan har jag redan lärt




Fri vers av Cammo
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-11-05 15:06



Bookmark and Share


  Max T
Håller med Bissen, det du ser som dig själv nu är bara resultatet av vad du har varit tidigare, inte vad du är nu. Men snyggt skrivet, som vanligt :)
2007-02-03

    Bodil Sandberg
Så härligt poetiskt...sorg och lyrik...i djup samklang...
2006-11-18

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Grymt bra! bokmärker direkt;)
2006-11-10

  Bissen
Det som betyder något är vem du är, inte vem du var
så ta emot av livets goda, dessa vackra dar...
Det är Du värd
2006-11-09

    Camillaa
Underbar,
mållös..
/ C
2006-11-09

  Lars Granlöf
Vacker dikt
Sann o grym på ett fint förmedlat sätt
2006-11-08

  Lithia
Intressant med det gammeldagsa språket, asbra helhet, men asså det första stycket borde få nobelpris.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Cammo