Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lilla korn av evighet

du lilla korn
av evighet

riv upp mig
som du brukade

låt mitt blod
få spädas med ditt hav

du lilla korn
av tårar











du lilla korn
av smärta

bryt mig ner
till ditt ingenting

få det att kännas
som att världen faller samman

du lilla korn
av ensamhet










du lilla korn
av tröstlöshet

gör mig stum
av all min gråt

ta min hand
och viska i mitt öra

du lilla korn
av evighet




Fri vers av Cammo
Läst 591 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-28 20:22



Bookmark and Share


  Elionwy
Starkt. Tycker den besktiver ånger lite grann och det är vackert.
Älskar de långa mellanrummen.. de ger tid att tänka..
2008-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner ibland att jag behöver bli tillintetgjord.
Förkrossad.
Kanske är det just detta du vill ge uttryck för här...?
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Cammo