Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och igen snurrar världen

men jag står kvar
oförändrad

söndertrasslad av skärande hopp






du kommer väl tillbaka?




Fri vers av Cammo
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 14:19



Bookmark and Share


    NovaHI
vem?

jag känner igen mig mycket efter att ha läst några gånger.
2008-02-02

    Wewill
vackert, kort och idéerik för att vara så kort :D
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Cammo