Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest bara tankar ur de eviga kaoset som försigå in i mitt huvud...


Bara i helvete växer det rosor utan taggar





Svårt att fokusera
Vill bara att allting skulle vara som en vacker dröm
utan smärta
lycka i de oändliga


Beslut som jag ångrar
bara efter några timmar när jag tagit dom

Vill jag verkligen ha förändring?

Betala priset med lidande och tårar
Hitta sinnesron – och må väl, utan eviga bekymmer?

Kaoset är mitt hem – det har varit min verklighet så länge jag levt
Skulle jag kunna leva utan de - i harmoni, längre än en dag?

Jag gör mina val
om
och om igen

Skadar dem som mig närmaste är
för kicken som tillfredställer mig för en stund
dämpar ångesten i de höga farten

Livet – kallade jag det
Helvete - är det

För bara i helvete
växer det rosor utan taggar…

Fast de är ruttna redan från frö!


(vill inte mera… inte… inte… inte… men saknar det så ändå!)






Fri vers av BlåhäXa
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-05 15:32



Bookmark and Share


    Klick_
Jätte bra!
2006-11-07

    Ängel i regnet
väldigt bra!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa