Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett steg närmare kanten


Nattsnön fyker längs
botten på swimmingpoolen

De dödas danssteg




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 691 gånger
Publicerad 2006-11-06 00:12



Bookmark and Share


  Cris
Muääh.... *ryser*
snyggt... fantastisk syn
du bjuder på
2006-11-06

  Sanningsägaren VIP
tänk att en haiku
kan beröra
så få ord
känns spöklik
gillar denna!
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet