Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra snön


Det snöar och töar
Det fryser och gråter
Det kyler och låter

Det är snön
Den vita snön

Som alltid kommer att finnas hos oss
Och den dagen snön försvinner

Kommer vi att gråta till sängs
Vi kommer att sörja
Vi kommer aldrig glömma den


Den vackr vita snön.....




Fri vers av sozara
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-11-05 16:07



Bookmark and Share


    galaxel
Ja. Det värkar som du gillar snö :). Den var bra :)
2006-12-11

    Suzylu*
Naiis Sara :D Hur går de med filmerna?
2006-12-04

    galaxel
bra:P
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara