Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det spöregnade när jag klev av bussen.


Höstregn(haiku)

Regnet strilar ned.
Mörkt ute, vågor på sjö.
Blomman vissnar snart.




Bunden vers (Haiku) av selmut
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-11-05 16:53



Bookmark and Share


    eva m h
Avsked till sommaren!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

selmut