Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är inte en kärleksdikt, och jag är inte homosexuell. Jag hade ingen idé om vad jag skulle skriva, men då dök det här upp, och jag hade lust att skriva. Den handlar egentligen inte om nånting.


Du - en sagoprinsessa

Ditt hår dansar i vinden när du springer över ängarna.
Gräset och blommorna viker sig under dina bara fötter.
En syrénkvist har gett sig av från sin stam för att sätta sig i ditt hår.
Jag tror att den njuter av att få sitta i ditt glänsande mörka hår.
Av att få röra vid något så perfekt som du.
I en saga slår blommorna ut när den underbara prinsessan sjunger.
Eller om hon bara går förbi.
Du är nog en prinsessa.
Eller en prins.
Eller något annat, som jag inte känner till.




Fri vers av selmut
Läst 567 gånger
Publicerad 2007-03-07 16:34



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
jag gillar det här.
jag tror att du helt enkelt har råkat beskrivit å förmedlat ett Du som finns inuti Dig,på nåt plan,eftersom det tydligen bara kom utan planering eller tanke-känns som en själsvärld,litet grand
språket å texten skvallrar om det,liksom sista raden

riktigt nice

någon läggningen hade jag aldrig kopplat
2007-03-23

    _Jenny_
Jag vet vad du skriver om: Mig!
Det stämmer så bra in.
Att alla vill vara nära mig för jag är så perfekt!
Kram och tack för att du tycker så om mig! ;)
Bra text oxå...
2007-03-12

    selmut
Alla som undrar, den handlar INTE OM NÅNTING!!!!!!!!! Jag kommer iallafall att få höra saker som att jag är lesbisk på grund av den här texten, så inga såna kommentarer, TACK! >=(
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

selmut