Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag är snabb

Jag tror jag är så snabb
och att tiden står still.
I själva verket är jag långsam
och tiden rusar.
Men det förstår jag inte,
för min klocka har stannat.




Fri vers av selmut
Läst 513 gånger
Publicerad 2007-02-22 12:02



Bookmark and Share


    _Jenny_
Hmmm... nee jag måste sluta
skriva hmmm... Det är dumt.
Bra och underlig text.
Förstår inte riktigt men ändå.
Ha det så bra!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

selmut