Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill skriva, men jag får inte någon inspiration!!!!!!!!!!!!!!!


Kom då, JÄVLA INSPIRATION!!!!!

Jag får ingen inspiration,
så nu är jag arg som en kalkon!
Jag vill skriva om smältande glass, vårsol och Bauertroll,
men inspirationen är lika med noll.
Jag vill kanske skriva om delfiner...
Eller få alla att känna hur solen skiner!
Jag vill skriva så vackert och skönt
att alla riktigt kan se hur gräset växer grönt!




Fri vers av selmut
Läst 534 gånger
Publicerad 2007-03-31 21:11



Bookmark and Share


    SuperSara
Känner precis likadant! ....Jag vet att jag är lite seg på att läsa texterna men jag läser dom i alla fall!!! Alltid ett plus! Kram
2007-04-23

    _Jenny_
Ja hjälp mig med! För de nya texterna jag publicerade skrev jag för länge sen. Jag har ingen inspiration!
2007-04-15

  Jan Linderoth
javisst kan man inte skruiva så skriver man om det! Alltid en lösning!
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

selmut