Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag syftar inte (helt fritt från ironi, jag lovar) på något speciellt land, som Irak eller så. Men alla brukar fråga varför jag har olika strumpor på mig. Det är en del av min religion.


Klaga inte på min religion, det kan bli inbördeskrig

Olika strumpor
En röd med hästar
En blå med blommor

Prata med sig själv
\"Har vi nån mjölk?\"
\"Nej, jag tror inte det.\"
\"Okej. Synd.\"

Dansa runt
Nynna högt ut i luften
I skolkorridoren

Udda
Ovanlig
Knäpp
Säg inte CP

Det är min religion
Selmendomen
Klaga inte
Det kan bli inbördeskrig




Fri vers av selmut
Läst 519 gånger
Publicerad 2007-03-31 21:51



Bookmark and Share


    _Jenny_
Ja du lilla selm. Jag ska nog också börja med Selmendomen. Steg för steg. Väldigt intressant. Hahaha... Kram!
2007-04-18

    SOLERO
selmendomen är en jätteroligt religion.
2007-04-05

    inmeddiginålsögatkamel
Haha:D Det låter som en underbar religion!
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

selmut