Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så in i fiskpinne trött på alla som klagar på haiku! Om ni inte förstår eller inte gillar det så är det väl bara att låta bli att läsa den?


Håll babblan-haiku

Haiku? Varför då?
Men det frågar ju alla!
Klaga ej, skriv själv!




Bunden vers (Haiku) av selmut
Läst 536 gånger
Publicerad 2007-02-22 11:59



Bookmark and Share


    _Jenny_
Då håller jag babblan.
Gillar du att skriva Haiku?
Jag gillar att skriva fritt.
Hmmm... Jag läser alla dina texter
fast jag inte gillar Haiku så mycket.
Ha det så bra!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

selmut