Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häst(haiku)

Hov bland röda löv
Mjuk trav över höstfärger
Flygande galopp




Bunden vers (Haiku) av selmut
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-11-05 16:54



Bookmark and Share


    majbarn
ville också ge
en femma
puss
2006-11-19

    majbarn
åh, vad härlig!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

selmut