Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaren i dina ögon

Allt jag letat efter
Alla ansträngningar jag har gjort
Svaren fanns hela tiden i dina ögon

Famlade, ramlade i mörker
såg inte ljustet du tänt
Huttrande har jag stått ensam
letande efter vägen
Såg inte den du asfalterat för mig

Gömde min blindhet i min rädsla
Du öppnade din dörr för mig
Jag förnekade allt blankt

Många försökte få upp mina ögon
Jag fortsatte att leta
Leta efter det som fanns framför mig

Svaren fanns hela tiden i dina ögon
Du fanns hela tiden framför mig





Fri vers av Strawberrygirl
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-11-05 17:14



Bookmark and Share


    Jess81
Ibland så är man blind för det självklara..
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl