Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik är politik


Den rikskloke brodern
är emot murar mellan folk
men muren till systern
är djupt grundad
från himmel till jord
för att inte tala om
den mur som skiljer
honom från sig själv

f







Fri vers av Rachel Roth
Läst 119 gånger
Publicerad 2006-11-05 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth