Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet i 4 rader av Jim Morrison


Livsfilosofi

Get fat
Do nothing
Go nowhere
Just be




Fri vers av Vrickard
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-11-06 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vrickard