Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som jag skrev för några dygn sedan i ren frustraion över mänskligheten.


Döden skola icke tämjas

Din kropp skall självmant få skador. Utlopp av smärta av lidande, sorg och sjukdom

Dina drömmar som du drömt, som en efter en har tagit slut.
Nu, drömlösa nätter, då blodet spills. För plågor. För smärta. För lidandet.
För döden!

Din själ är död. En lämning av inget. En lämning som aldrig har varit och aldrig mera skola bli.

(Finns det liv så är det försent!)




Fri vers av Vrickard
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-01-27 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vrickard