Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjung i mitt öra så blundar jag och tror på dig (och mig).

robbie sjunger svagt
\"Close your eyes so you don\'t feel them\"
i mitt vänstra öra
det högra vilar mot en kudde som tycker om min kind
och jag lyssnar och hoppas att jag inte ska känna något
när han fortsätter \"I believe without a doubt, in you\"
tror jag nästan på vad han säger
men det försvinner ganska snart när
jag känner min svaga personlighet ta över bit för bit
och robbie sjunger vidare
men inte till mig

jag önskar att jag kunde stå upp och
göra mig fri från dig och allt jag borde
att jag hade någon som tror på mig,
någon annan än han som sjunger i min och så många andras ipod

i stället för att göra som jag vill eller borde
skriker jag ut
\"what can I do to make you love me?\" och
hoppas att du ska höra mig, ta på mig
eller i alla fall förstå
att jag skulle göra vad som helst för att få ditt hjärta att slå
i takt med mitt,
några andetag tillägnade mig
adresserade från dig.


jag är nog inte stark nog
men kommer aldrig sluta lyssna
efter någon som sjunger i mitt öra
\"I believe without a doubt, in you\"
bara för mig.




Fri vers av elinli
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-11-06 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli