Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soror mystica (tertium non datur)


23 år
blev du

för 23 år sedan

När jag tänker på hur du såg ut
den där sista gången jag såg dig
borde det vara tidigast om 23 år

Ett ljus har två ändar (inte tre)




Fri vers av Almagrundet
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-11-07 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet