Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fnitternärhet

Känner kroppspulsen
känner ding-di-di-dong
från ögonfrans till lårmuskel

känner bleka vinterhänder
känner silkesmjuk hud i hårbotten

/fnitter/
/du luktar som en niveareklam/

vinterkläder blir hudklänning
och mysdräkten blir nakenkostym

och ja, ja, ja, JA

hitta takten, hitta rytmen
hitta varandra

fumlar efter händer under kärlekstaket
fingertopp möter fingertopp
i kosmiskt överväldigande
hjärtkänsla med närhetsminuter
med salivsälta
och ett fnittrande bakgrundsljud

som är du
som är jag.




Fri vers av Linn Johansson
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-10 21:07



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
var otroligt välskriven
kittlande lekfull
sensuell och helt underbar
stående applåd !!
2004-12-10

  Agneta Bergman Fredrikson
ursäkta fördomarna. Men, jag kan inte låta bli att bli paff när någon som är 16 år skriver så bra. Vissa ordvändningar är riktigt, rysande bra. Jag hade inte klarat det när jag var 16 åtminstone, kanske när jag närmare 30. Men, vissa mognar tidigt... Kanonbra!
2004-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Linn Johansson
Linn Johansson