Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har änglar i rummet

 

 

 

de svävar i sina vita linnen ovanför min säng

när jag synar deras ansikten är det ett som är återkommande

 

 

Gud vad vackert det är

så mjuka drag

alldeles magisk

är hon i sin vita uniform

 

auran lyser upp henne på ett sätt jag aldrig tidigare skådat

 

 

med sin utsträckta hand

möter hon mig i natten




Fri vers av Christian_H
Läst 765 gånger
Publicerad 2006-11-07 10:46



Bookmark and Share


    Erika H
du underbare... sjung högt och klart
dina ord ska nå längre än hit
vacker du är
i vitt... du underbare
2007-04-01

  Tove Meyer VIP
du är där bland dem nu. men det gör ont.
2007-02-10

  Zabina
Ja, detta tycker jag mkt om.
Vackert!
2006-11-09

  volatile
fruktansvärt vacker! vilken bild du målar upp..
2006-11-07

  P3tr@
damn, den va bra!
2006-11-07

  Lilla_Lala
Du har ändrat den här några gånger har jag sett och den blir alltmer magisk. För mig som sover oroligt ger du en härlig bild av en trygg hand i natten. Tycker om... p.s. tror du har glömt ett t i utsträckta... d.s.
2006-11-07

  Gunilla Karlsson
vad härligt det låter...
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H