Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag injicerar ett stänk av kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

så jag slipper vara utan när jag går min framtid till mötes




Fri vers av Christian_H
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-07 14:40



Bookmark and Share


    Sushi
kort och uttrycksfull, utan bjäfs. like it!
2007-05-25

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du får fram såå himla mycket från bara dessa få ord, du kan dina grejer
2006-11-25

    Erika H
mycket vackert reflekterat
njuter
erika
2006-11-07

  Emma-Kajsa
Ja, jag vill också ha :)
Bra!
2006-11-07

  Lena K Nilsson VIP
Instämmer...om man ändå kunde!
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H