Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar om vår kära luna/måne:)


Luna

Luna du rör dig bort från oss,
sakta men säkert
Stanna kvar
Luna du är nattens härskarinna,
stör vår sömn
Du blickar ner på oss med ditt gåtfulla ansikte
Himlavarvlet är ditt hem
Trots det är vidstilla hos dig
besitter du en kraft som ingen annan
Du styr oss precis som du vill,
även så över världens hav
Luna trots din kraft lyser du inte själv,
du reflekteras av solens ljus
Luna låt mig få leva hos dig,
jag skulle vara sex gånger lättare




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-11-07 15:21



Bookmark and Share


  Emma Norlin
vackert, det är verkligen något speciellt med la luna, om inte annat så blir man lite galen när den är full :P
2008-04-23

    Jess81
oj, vilken mystisk och vacker dikt..
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl