Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Separations ångest... de svider väl ett tag till...


Saknar dig



Ord – som du sa
hade jag aldrig hört förut
De ekade in i min själ
som morgonljuset
första solstrålar

Saknar dina ord
Saknar din röst
Saknar din doft

Men orden
de kanske bara betydde \"allt\" för mig
Du kanske sa dom - för du kunde dom utan till
som en repetition – ny kvinna, samma ord…
för det gick hem i alla lägen!

Nu känns de som orden har tappat sitt syfte
och din röst har försvunnit i tystnaden
… minns knappast vad det var för en doft

Men ibland
när vinden blåser från ett visst håll
minns jag allt igen…
och smärtan lyfts upp till ytan igen

- Saknar dig -




Fri vers av BlåhäXa
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-11-07 17:29



Bookmark and Share


    Klick_
Jätte fin!
Känns så sorgligt.
Men underbart bra skrivet!
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa